KNEYP'S ZWOLSCHE AIOLI
Vul een subtitel in

KNEYP'S ZWOLSCHE AIOLI

KNEYP'S overheerlijke ZWOLSCHE AIOLI

Met zelf geteelde Zwolse knoflook uit de moestuin als één van de hoofdingrediënten is mijn, inmiddels een beetje beroemde, AIOLI een heerlijk product wat niet bij uw feestje of maaltijd mag ontbreken! Naast brood ook lekker bij vlees en salades.

Mijn Zwolsche AIOLI wordt sinds november 2018 geserveerd bij brasserie - Smaak In de Broeren. Boekhandel Waanders met brasserie is dé plek voor een verlaat ontbijt of een kopje koffie met een krant of tijdschrift. In de sfeervolle brasserie,en in de zomer op ons royale en zonnig gelegen terras, serveren we ambachtelijk gebak en de lekkerste lunchgerechten, bereid met vaak regionale producten. Ook voor specials zoals een high-tea of een chique diner kunt u bij Smaak In de Broeren terecht. De brasserie is geopend op winkeltijden.

Achter de Broeren 1-3, Zwolle

https://www.libris.nl/waanders/brasserie/

Mijn Zwolsche AIOLI wordt ook geserveerd bij bar-restaurant Thúskomme in Amsterdam

Thúskomme is een bar-restaurant met een vleugje Fryslân (en meer Hollandse streekgebonden spijzen)
Op 5 januari 2018 hebben zij hun deuren geopend op de Batjanstraat 1A, aan het Ambonplein, in de prachtige Indische Buurt, Amsterdam Oost.

www.thuskomme.nl

Mijn Zwolsche AIOLI staat tevens op op de kaart bij Café Ad'vundum in Hasselt! Hij mocht van uitbaatster Dunja de Bruin niet ontbreken bij de borrelplank! Super!

Cafe Ad'vundum, het kleinste cafe in Zwartewaterland waar veel gebeurt.

Markt 6, Hasselt, Overijssel